







FIM European Motocross Championship 2023 EMX 65/85 NORTH EUROPE ZONE, Pärnu, ESTONIA

IMN: 223/16

TIMETABLE

FRIDAY 21.04.2023

1.st Circuit Control	15:00
Meeting with the Organizer	17:00
Technical Control and Verification	15:00 - 19:00
2.nd Circuit Control (if necessary)	18:00

SATURDAY 22.04.2023

Technical Control and Verification			08:00 - 09:00
1-st Jury Meeting			09:00
Free Practice + Qualifying	Local	5min/10mir	09:35 - 9:50
Free Practice	EMX 85	20min	10:00 - 10:20
Free Practice	EMX 65	15min	10:30 - 10:45
Free Practice + Qualifying	MX Women	5min/10mir	11:00 - 11:20
1. RACE	Local	10min +2	11:25 - 11:45
Riders Briefing			12:00
Track Preparation (11:45 - 12:2	5)		(40min)
Pre-Qualifying Practice	EMX 85	20min	12:30 - 12:50
Free Start Session		5min Immed	liately after Practice
Pre-Qualifying Practice	EMX 65	15min	13:05 - 13:20
Free Start Session		5min Immed	liately after Practice
1. RACE	MX Women	15min +2	13:35 - 13:55
2. RACE	Local	10min +2	14:05 - 14:25
Track Preparation (14:25 - 14:4	5)		(20min)
Waiting Zone closes			14:50
Qualifying RACE	EMX 85	(15min + 2 laps)	15:00
Waiting Zone closes		· ·	15:30
Qualifying RACE	EMX 65	(10min + 2 laps)	15:40
2. RACE	MX Women	15min +2	16:15 - 16:40
2-nd Jury Meeting			16:45











FIM European Motocross Championship 2023 EMX 65/85 NORTH EUROPE ZONE, Pärnu, ESTONIA

IMN: 223/16

SUNDAY 23.04.2023

Registration and Tech.Control	MX Hobby/Open/J	Jun and MX Veterar	08:00 - 09:00	
Free Practice + Qualifying	MX Hobby	5min/15mir	08:45 - 09:05	
Warm Up (qualified riders)	EMX 85	15min	09:15 - 09:30	
Warm Up (qualified riders)	EMX 65	15min	09:50 - 10:05	
Free Practice + Qualifying	MX Veteran	5min/15mir	10:15 - 10:35	
Free Practice + Qualifying	MX Open / Jun	5min/15mir	10:40 - 11:00	
Opening Seremony			11:15	
Track Preparation (11:00 - 11:40)			(40min)	
1. RACE	MX Hobby	(15min + 2 laps)	11:45 - 12:10	
Waiting Zone closes, sighting lap			12:20	
1. RACE	EMX 85	(20min + 2 laps)	12:30	
Waiting Zone closes, sighting lap			13:05	
1. RACE	EMX 65	(12min + 2 laps)	13:15	
1. RACE	MX Veteran	(15min + 2 laps)	13:50-14:15	
1. RACE	MX Open / Jun	(20min + 2 laps)	14:20-14:50	
Track Preparation (14:50: - 15:10)			(20min)	
2. RACE	MX Hobby	(15min + 2 laps)	15:15 - 15:35	
Waiting Zone closes, sighting lap			15:35	
2. RACE	EMX 85	(20min + 2 laps)	15:45	
Waiting Zone closes, sighting lap			16:20	
2. RACE	EMX 65	(12min + 2 laps)	16:30	
2. RACE	MX Veteran	(15min + 2 laps)	17:05-17:30	
2. RACE	MX Open / Jun	(20min + 2 laps)	17:35-18:00	
Prize-Giving Ceremony (all classes) 18:00			18:00	
3-rd Jury Meeting Immediately after the Prize-Giving Ceremony				

Welcome to Estonia!

Welcome to Pärnu!



Welcome to "Pärnu Lennuvälja Motopark"

Eametsa, Tori vald, Pärnumaa (N 58°25′37'` E 24°28′12'`)

